Masná výroba

Naše bourárna masa je tvořena chladírnou, bourací místností, skladem přepravek a je vybavena technologií splňující nejpřísnější parametry hygienického provozu podle současné legislativy v České republice i Evropské unii. Náš systém umožňuje přesnou identifikaci každého poraženého kusu od jeho narození na našich pastvinách až po kvalitní telecí maso na vašem stole.

Telata jsou poražena ve věku 6 až 8 měsíců na ekologických jatkách s vlastní certifikací BIO provozu (Sedlnice, Melč). Z jatek je telecí maso převezeno v našem chladícím voze, rozporcované na čtvrtě ve visu. Následně jsou nechána správně vyzrát ve čtvrtích v chladících boxech naší bourárny po dobu 7 dnů. Po vyzrání masa jsou čtvrtě rozbourány, jednotlivé druhy masa v přesném poměru rozděleny do balíčků, které jsou poté vakuově zabaleny za dodržení nejpřísnějších hygienických kriterií. Takto zpracované maso je připraveno k prodeji koncovému zákazníkovi.

Co nabízíme?

5kg balíček výsekového telecího masa
(bez kostí, složení: 2kg zadního, 2kg předního, 1kg polévkového telecího masa)

10kg balíček výsekového telecího masa
(bez kostí, složení: 4kg zadního, 4kg předního, 2kg polévkového telecího masa)

Telecí roštěná
Pravá svíčka
Morkové kosti řezané
Polévkové kosti (harfy)
Telecí játra, srdce, ledvinky, jazyk
Telecí držťky
Telecí líčka